Diretto_omnichannel_communication_kinderen_cupcakes_1680_164.jpg

Nieuwsberichten

 • Diretto Bronze Partner Kentico

  Diretto Bronze Partner Kentico

  Om onze omnichannel visie voor klanten te kunnen implementeren hebben wij een aantal content management systemen geselecteerd.

  Kentico past uitstekend naast Sitecore, Episerver en Clixmaster Studio.

 • Partnerportfolio: AcceptEmail en IS.nl

  Partnerportfolio: AcceptEmail en IS.nl

  We hebben ons partnerportfolio uitgebreid met AcceptEmail (rekeningen versturen en betalen via e-mail) en IS.nl (gespecialiseerde hostingdiensten).

 • Getraind en gecertificeerd voor Vignette (OpenText)

  Getraind en gecertificeerd voor Vignette (OpenText)

  Diretto is medio juli getraind en gecertificeerd voor het internationale enterprise web content management systeem Vignette. Hierdoor is Diretto onder andere in staat om beheer-, optimalisatie- en content managementactiviteiten uit te voeren.

 • Per juli 2013 zijn we Tripolis Partner

  Per juli 2013 zijn we Tripolis Partner

  E-mail marketing is een cruciaal onderdeel van de marketing mix. Hierbij vinden wij het van belang dat e-mail niet ingezet wordt als een los kanaal maar integraties biedt met andere en/of bestaande systemen. Daarom zijn wij partner geworden van de beste op dit gebied: Tripolis.

 • Diretto is associated partner van EPiServer

  Diretto is associated partner van EPiServer

  De EPiServer oplossingen worden toegepast in ruim 30 landen. Gartner onderschrijft het innovatieve karakter van EPiServer met de positionering in het visionaire kwadrant voor web content management. In Nederland heeft EPiServer een twintigtal partners.

 • Diretto certified solution partner van Clixmaster Studio

  Diretto certified solution partner van Clixmaster Studio

  We zijn sinds juni 2013 getraind en gecertificeerd als certified solution partner van Clixmaster. Diretto is daarmee de vijfde implementatiepartner van Clixmaster Studio.