Diretto_omnichannel_communication_ciclismo.jpg

Senior .NET web developer (lead)

Diretto zoekt een senior .NET web developer. Als senior .NET web developer realiseer je in multidisciplinair teamverband websites en online applicaties. Het onderhouden en uitbreiden van bestaande oplossingen en het ontwikkelen van de eigen producten van Diretto behoort ook tot het takenpakket. Diretto implementeert diverse CMS-systemen zoals Episerver, Sitecore en Clixmaster Studio.

We zijn een omnichannel bureau, dus anders dan de traditionele fullservice internetbureaus. We kunnen wat zij bieden, maar gaan verder. We snappen de wereld van online en die van offline en brengen die bij elkaar. De beste speler op de beste positie, daar geloven we heilig in. Het inrichten van een omnichannel marktbenadering vergt vele uiteenlopende disciplines die elkaar moeten begrijpen, respecteren en versterken. Al deze disciplines zijn niet te vatten in een traditioneel fullservice internetbureau. 

Diretto kan wel de specialisten op elk gebied bieden, omdat we een fullservice netwerkbureau zijn. Ons netwerk bestaat uit meer dan 150 zelfstandige professionals en partners. Schaalbaar en altijd met de beste mensen aan de slag. On- en offline. Langs welke lijn ook.

Wij staan volledig voor het nieuwe werken: een verzamelnaam van diverse manieren van slimmer, efficiënter en effectiever werken. Het staat ook voor experimenteren met nieuwe vormen van samenwerking, maar ook nieuwe manieren van leidinggeven: minder hiërarchie, meer eigen verantwoordelijkheid, meer delegeren en meer overlaten aan eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid.

Jij
Je bent een web developer die het leuk vindt om in interdisciplinaire teams te werken en met de nieuwste software producten. Je hebt ruime ervaring in online software ontwikkeling, bij voorkeur met verschillende technologieën, maar in ieder geval met .NET. Je houdt van diversiteit en afwisseling. Je ziet Diretto als een nieuwe stap in je loopbaan. Ook sta je open voor het leren van nieuwe technieken en talen. Jij bent iemand die zichzelf graag wil ontwikkelen en goed teams en mensen inhoudelijk kan aansturen.

Onze klanten stellen zeer hoge eisen en willen voorop lopen in de online ontwikkeling. Daarom vinden wij het belangrijk dat je ervaring hebt als senior software engineer. Het liefst in de rol van team lead. Wij hechten veel waarde aan je persoonlijkheid. Je bent resultaat gedreven, ambitieus en je neemt graag het initiatief. Naast deze eigenschappen hebben wij nog een aantal wensen en eisen:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in het (inhoudelijk) aansturen van ontwikkelaars en ontwikkelteams
  • Je hebt veel ervaring met Microsoft .NET
  • Je bent op de hoogte van de laatste technologische trends
  • Sitecore certificering is een pre*
  • Episerver certificering is een pre*
  • Clixmaster Studio certificering is een pre*
  • Ervaring op het gebied van software productontwikkeling is een pre
  • Je bent op de hoogte van databasetechnieken en kent producten als Microsoft SQL Server

* Op 1 van deze CMS-systemen is een harde eis. Wij zorgen ervoor dat je ook op de andere CMS'en getraind en gecerticiceerd wordt.

Wij
We vinden mensen het belangrijkst. Net als met onze opdrachtgevers gaan we een lange termijn relatie met jou aan. Vertrouwen, ambitie en resultaat zijn daarbij onze kernwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd en we zorgen voor een prettige sfeer waarin werk en ontspanning in balans zijn. In de tijd dat je niet voor klanten aan projecten werkt, werk je aan een van onze eigen softwareproducten.

Enthousiast?
Wil jij werken bij een groeiende organisatie die constant in beweging is, in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelmogelijkheden?

Neem dan contact op met Patrick Burger. Dat kan via e-mail of telefonisch via (06) 21 24 32 68.