Diretto_omnichannel_communication_ciclismo.jpg

Senior frontend web developer

Diretto zoekt een senior frontend web developer. Als senior frontend web developer bouw je in multidisciplinair teamverband mee aan de user interface van websites en online applicaties. Het onderhouden en uitbreiden van bestaande oplossingen en het ontwikkelen van de eigen producten van Diretto behoort ook tot het takenpakket. Diretto implementeert diverse CMS-systemen zoals Episerver, Sitecore en Clixmaster Studio.

We zijn een omnichannel bureau, dus anders dan de traditionele fullservice internetbureaus. We kunnen wat zij bieden, maar gaan verder. We snappen de wereld van online en die van offline en brengen die bij elkaar. De beste speler op de beste positie, daar geloven we heilig in. Het inrichten van een omnichannel marktbenadering vergt vele uiteenlopende disciplines die elkaar moeten begrijpen, respecteren en versterken. Al deze disciplines zijn niet te vatten in een traditioneel fullservice internetbureau. 

Diretto kan wel de specialisten op elk gebied bieden, omdat we een fullservice netwerkbureau zijn. Ons netwerk bestaat uit meer dan 150 zelfstandige professionals en partners. Schaalbaar en altijd met de beste mensen aan de slag. On- en offline. Langs welke lijn ook.

Wij staan volledig voor het nieuwe werken: een verzamelnaam van diverse manieren van slimmer, efficiënter en effectiever werken. Het staat ook voor experimenteren met nieuwe vormen van samenwerking, maar ook nieuwe manieren van leidinggeven: minder hiërarchie, meer eigen verantwoordelijkheid, meer delegeren en meer overlaten aan eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid.

Jij
Als frontend developer werk je mee aan een prettige en functionele user interface. Je schrijft je code op een overzichtelijke en goed gedocumenteerde manier. Hierbij hou je een strikte scheiding tussen opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript) aan. Het resultaat voldoet aan de laatste W3C standaarden en is cross browser compatible. Je bent analytisch sterk en denkt actief mee in het creatieve proces. Je geeft klanten en collega's gevraagd en ongevraagd advies over de mogelijkheden en beperkingen op frontend gebied. Je zorgt er dan ook voor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Naast deze eigenschappen hebben wij nog een aantal basiseisen:
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring hebt met HTML en CSS lay-out technieken
  • Je hebt ervaring in het begeleiden / inhoudelijk aansturen van collega's
  • Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zoals HTML5 en CSS3
  • Je hebt een goed begrip van wat responsive design inhoudt
  • Je hebt zeer ruime ervaring met Javascript en handige libraries (jQuery)
  • Je hebt affiniteit met visual design en interactie ontwerp (UX)
  • Je hebt ervaring met het bouwen van geavanceerde user interfaces waarbij asynchrone communicatie met de backend en/of het CMS een rol speelt
  • Ervaring met en een basiskennis van Content Management Systemen zoals Episerver, Sitecore of Clixmaster Studio is een pre
  • Ervaring met verschillende API's, zoals die van Google Maps, Youtube of Facebook is een pre 

Wij

We vinden mensen het belangrijkst. Net als met onze opdrachtgevers gaan we een lange termijn relatie met jou aan. Vertrouwen, ambitie en resultaat zijn daarbij onze kernwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd en we zorgen voor een prettige sfeer waarin werk en ontspanning in balans zijn. In de tijd dat je niet voor klanten aan projecten werkt, werk je mee aan een van onze eigen softwareproducten.

Enthousiast?
Wil jij werken bij een groeiende organisatie die constant in beweging is, in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelmogelijkheden?

Neem dan contact op met Patrick Burger. Dat kan via e-mail of telefonisch via (06) 21 24 32 68.