Diretto_omnichannel_communication_kinderen_cupcakes_1680_164.jpg

Bouwen & implementeren

Wij beperken ons niet alleen tot het creatieve idee. We voeren het ook (technisch) uit. Wij bouwen stabiele, schaalbare en veilige software oplossingen die de basis zijn van je online succes.

CMS en e-mailsystemen

Prince2

Scrum

Steeds minder is de bouwfase slechts een fase van een specifiek project. Steeds vaker staat 'bouwen' voor een continu proces van doorontwikkeling. Elke verandering in de online oplossingen kan cruciaal zijn voor je business. Dan is een betrouwbare en goed beheersbare infrastructuur onontbeerlijk.

Wij hebben partnerships met top CMS-systemen zoals Kentico, Episerver, Sitecore en Clixmaster Studio. Alledrie .NET-systemen. Daar ligt onze voorkeur en daarin zijn we specialist. Naast deze closed source systemen implementeren we ook Umbraco, een .NET open source CMS dat wereldwijd door duizenden developers ondersteund en onderhouden wordt.

Ook zijn we partner van en implementeren we de specialistische software van Tripolis (E-mail), Clang (E-mail), AcceptEmail (digitaal factureren) en DM Interface (interactieve online documenten).

Uiteraard komt het ook voor dat we specifieke maatwerkoplossingen bouwen voor bedrijven en merken.

We hanteren altijd een pragmatische projectaanpak met bijbehorende methodes. Meestal voeren we projecten uit via de waterval methodiek (Prince2), maar steeds vaker ook via Scrum. We doen altijd een voorstel voor eenprojectaanpak, waarin ruimte is voor de klant. Een project doen is bij ons namelijk geen 'klant-leverancier'-relatie, maar een 'partner'-relatie. Alleen dan ontstaan de beste resultaten.

Afhankelijk van de wensen en eisen bestaat een bouwproject altijd uit een aantal fases/stappen. we beginnen met het user experience design / interaction design. Nadat deze met de klant is besproken en goedgekeurd, start de visual designfase. Vaak parallel aan de de interaction designfase en visual designfase lopen de functioneel en technisch ontwerpfase.

Nadat deze genoemde deliverables gereed zijn, start de daadwerkelijk bouwfase. Vaak lopen de frontend development en backend developmentfase parallel. Het geheel wordt eerst op developmentniveau getest, voordat het naar de officiële testfase gaat.

Waar je ons voor kan bellen: Software webdevelopment (Websites, Intranetten, Webshops, Mobiel web, Mobiele apps), Frontend development, CMS advies & implementatie, Syteemintegratie, Functioneel ontwerp, Technisch ontwerp.