Diretto_omnichannel_communication_kinderen_cupcakes_1680_164.jpg

Optimaliseren

Wij beseffen dat jouw doelstellingen pas na oplevering van het project gerealiseerd worden. Ook na oplevering is je project bij ons in goede handen. Wij leveren niet alleen een CMS of online oplossing op, wij denken ook mee.

SEO

Google Webmaster tools

Google Analytics

Youtube per minute

Online sentiment monitoring

A/B Test

Optimaliseren begint bij de content
Om te beginnen helpen je bij het maken en optimaliseren van de content. Desgewenst vullen we de website ook voor je. Content is een substantieel onderdeel van het succes van je website.

Content gaat al lang niet meer alleen om statische content die je eenmalig toevoegt en wordt niet meer alleen gebruikt voor je website.

Wij helpen je om te komen tot een contentstrategie waarbij we rekening houden met jouw communicatiewensen, interesses van je doelgroep, gewenste kanalen, verschillende contentvormen, bestaande communicatiethema's en communicatiemiddelen.

Op deze manier zorgen we er voor dat je communicatie over alle kanalen eenduidig is.

Tegelijkertijd helpen we om te komen tot een efficiënter contentcreatie- en contentmanagementproces. We houden rekening met de eisen die er door zoekmachines gesteld worden als het gaat om content en websitestructuren.

Vanuit een contentkalender en goed content management systeem (CMS) is de content centraal te beheren voor alle kanalen. Content wordt zo vaker hergebruikt, waardoor je tijd en kosten bespaart op het proces en daarnaast zorgt voor een eenduidige klantbeleving.

Naast het schrijven en optimaliseren van teksten maken en optimaliseren we ook foto's, infographics, whitepapers, direct mails, brochures, etc..

Wat optimaliseren we nog meer voor je?
Bij ons kun je terecht voor alle doorlopende of adhoc marketingoptimalisatie van kanalen en middelen. Binnen ons netwerk hebben wij de juiste mensen op alle specialismen beschikbaar. Zo bieden we diensten op het vlak van:
 • Content optimalisatie
 • CMS optimalisatie
 • E-mailoptimalisatie
 • Google Analytics
 • Google Webmaster tools
 • Google Adsense
 • Google Adwords campagne optimalisatie
 • Facebook ads campagne optimalisatie
 • Twitter ads campagne optimalisatie
 • LinkeIn ads campagne optimalisatie (SEO)
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Search engine advertising (SEA)
 • User experience optimalisatie: Panel, multivariate en A/B testen
 • Social sentiment monitoring
 • Video optimalisatie (VSEO)
Video marketing en optimalisatie
Relatief nieuw op het gebied van optimalisatie is videomarketing, maar het biedt veel mogelijkheden die zich al meer dan bewezen hebben. Kort gezegd is het relatief makkelijk om met video hoog in de zoekresultaten van Google te komen. Mits je de juiste dingen doet. Wij helpen bij zowel de videocreatie als de optmalisatie van het resultaat.

Vaak wordt video niet eens als 'kanaal' ingezet. Dit omdat er vaak gedacht wordt dat het duur is. Dit hoeft niet zo te zijn. Wanneer je video op structurele basis en op een efficiënte manier inzet, dan kun je meerdere video opnames per dag achter elkaar plannen en vallen de kosten per video dus erg mee.

Na de productie van de video wordt deze volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (VSEO) door het meegeven van metadata, tags en juiste titels. Maar ook worden de scripts toegevoegd als ondertitels. Met VSEO zijn aantoonbare spectaculaire resultaten te behalen.

Social media monitoring
Vroeger deed je duur marktonderzoek om te achterhalen wat je doelgroep van je bedrijf of merk vond in termen van klanttevredenheid. Nu is het een stuk makkelijker met tools zoals bijvoorbeeld Coosto. Dat is professionele social media monitoringsoftware, waarmee dagelijks meer dan 300.000 online bronnen gescand worden. Hierbij worden niet alleen berichten op grote sociale netwerksites als Twitter, Facebook en LinkedIn gescand, maar ook berichten op tienduizenden nieuwssites, fora en blogs.

Dagelijks plaatsen miljoenen mensen berichten over organisaties op het internet. Dit is op zich hele waardevolle informatie, maar die moet je wel weten te vinden. En je wilt er realtime adequaat op kunnen reageren. Wij helpen je dit proces in te richten en te optimaliseren.

De juiste specialisten
Alle diensten bieden wij aan met de juiste specialisten. Dus niet één online marketeer die verstand van al deze zaken zou moeten hebben. Wij geloven namelijk niet dat het mogelijk is dat één persoon verstand heeft van alle facetten van online marketing. Daarom bieden wij een fullservice aanpak op basis van een netwerk van 150 specialisten.
Waar je ons voor kan bellen: content creatie, content management, e-mailoptimalisatie, Google Adwords, Google Analytics, Google Adsense, Google webmaster tools SEA, SEO, VSEO, A/B testen, paneltesten en social mediacampagnes (Facebook / Twitter / LinkedIn).