Diretto_omnichannel_communication_ciclismo.jpg

No-cure no-pay hulp bij internetprojecten aanbestedingen

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden bij de inschrijving van aanbestedingen m.b.t. online internetprojecten. We helpen op no-cure no-pay basis. Dat wil zeggen dat u niets betaalt als wij de aanbesteding niet winnen. Hoe werkt het?

U bent een internetbureau dat in wil schrijven op een (al dan niet Europese) openbare aanbesteding. Maar bent in het verleden nog niet zo succesvol geweest of heeft geen capaciteit om op dit moment in te gaan schrijven.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het succesvol doen van online pitches, aanbestedingen en offertetrajecten. In alle soorten en maten, maar bijna altijd vanaf ongeveer EUR 150.000,- tot EUR 300.000,- initieel project. Bijna altijd websites en internetten. Op Microsoft .NET CMS-systemen, zoals Sitecore, Kentico, Umbraco, Episerver en andere.

Ook met nieuwe aanbestedingsmethodieken zoals Best Value Proposition (BVP) voor online aanbestedingen hebben we aantoonbaar bewezen succes.

Het afgelopen jaar wonnen we de volgende aanbestedingen voor verschillende bedrijven: Stern Groep (Stern.nl. Automotive; grootste dealerholding van NL met 90 vestigingen), Ministerie van Infrastructuur en Milieu (Onswater.nl. Overheid), Ministerie van SZW (Overheid) en Autoriteit Financiële Markten (AFM.nl en andere domeinen).

Provincie Noord-Holland (BVP; EUR 920.000,- plafondbedrag) is verloren. Vierde plaats van 17 inschrijvers. Op prijs en interviews (met medewerkers internetbureau) verloren.