Diretto SEO Quickscan

Onze Adwords Quickscan

De basis van onze GRATIS* Adwords Quickscan is dat we de Google Quality Score (QS) van je Adwords gaan optimaliseren. De Google Quality Score is een cijfer tussen 1 en 10 dat Google geeft aan je Adwords campagnes en keywords.

Er speelt een aantal factoren een belangrijke rol bij het verkrijgen van hoge QS's. En, hoe hoger je QS's, hoe goedkoper je inkoop van Adwords wordt. Zo kun je met een lager bid dan je concurrenten tóch op nummer 1 staan. Dubbel voordeel.

Diretto Omnichannel Quickscan

Waarom een Adwords Quickscan?

 • Zet je Adwords in, maar heb je gevoel dat er te weinig uit komt?
 • Heb je geen goed overzicht welke campagne goed of slecht scoren en waardoor dat komt? 
 • Wegen de kosten van je Adwords campagnes niet op tegen de inkomsten die er uit komen? 
 • Weet je dat het optimaliseren van je Quality Scores belangrijk is, maar weet je niet waar en hoe te beginnen?
 • Heb je geen behoefte aan dikke rapporten en eindeloze consultancy uren van dure bureaus?

Diretto biedt een GRATIS* Adwords Quickscan die je helpt om een overzicht te krijgen van de huidige situatie. Nadat we volledig inzicht in je Google Analytics, Google AdWords en Google Webmaster Tools hebben gekregen, geven we binnen een week een concreet advies met business case hoe je enerzijds je Adwords campagnes effectiever gaat maken en anderzijds veel minder geld uit hoeft te gaan geven per campagne.

Op basis van de huidige status geven we aanbevelingen voor een uit te zetten roadmap en de eerst te nemen stappen. 

SEO: Quickscan

Uitvoering en kosten

 • Volledige toegang tot Google Analytics, Google AdWords en Google webmaster Tools accounts (uiteraard met NDA)
 • Wij doen altijd een telefonische intake vooraf
 • Binnen één week kan het advies gereed zijn en gepresenteerd worden in workshop-vorm
 • Adwords scan wordt uitgevoerd door een expert met bewezen track record (Quality Scores '10')
 • Na de quickscan kunnen wij je mensen helpen en bijsturen bij het oprimaliseren van Adwords en Google Quality Scores
 • De Adwords Quickscan is GRATIS*.
Google AdRank formula
* De Adwords Quickscan kost € 1.000,-. Bij een mogelijke betaalde opdracht binnen één jaar na de scan, wordt het bedrag gecrediteerd. Vraag naar de exacte voorwaarden.

Meer informatie / afspraak

Waarom Adwords (optimalisatie)?

Je wilt gevonden worden door je doelgroep. Je moet dus zorgen dat je op alle kanalen die je doelgroep gebruikt aanwezig bent én gevonden wordt. Als iemand jouw diensten zoekt, zal hij dat zijn vraag in Google intypen. Door Search Engine Optimalization kun je ervoor zorgen dat je zo hoog mogelijk door Google gepositioneerd wordt in de (gratis, organische) zoekresultaten. Door de grote concurrentie is dat een uitdaging geworden. Kom je organisch niet hoog op een bepaalde zoekwoordcombinatie en wil je toch bovenaan staan, dan kun je (betaalde) Adwords inzetten. Simpel gezegd, 'wie het hoogste bedrag per klik biedt, staat bovenaan'.

Dat is echter veel te kort door de bocht. Een belangrijke factor is de Google Adwords Quality Score. De Google Adwords Quality Score (‘Quality Score’) is een schatting van Google, die aangeeft hoe relevant jouw advertentie is voor de persoon die online zoekt. Oftewel, sluit jouw advertentie aan op de pagina naar welke die verwijst. Hoe relevanter Google het keyword, de advertentie en de landingspagina vindt voor de bezoekers van de zoekmachine, hoe hoger de Google Quality Score. Deze Quality Score wordt weergegeven in een getal tussen 1 en 10: een 1 is zeer slecht en 10 is het allerbeste.

Om deze score van zoekwoorden te optimaliseren, is het van belang om te weten op basis van welke factoren de Quality Score door Google wordt bepaald. De factoren die invloed hadden op de kwaliteitsscore waren, in volgorde van belangrijkheid:

 1. De click-through rate (CTR);
 2. De relevantie van de advertentie t.o.v. het zoekwoord;
 3. De kwaliteit van de landingspagina (navigatie op de site zelf en transparantie van de pagina);
 4. Andere factoren die een kleinere rol spelen, variërend van de eedrere prestaties van een campagne binnen een specifiek account.Doe nu onze GRATIS*

Adwords Quickscan


"Snel en met business case. Geen dik rapport en dure consultancy uren, maar maatwerk. We helpen je mensen en sturen bij." 


Scroll down for details