Stern Mercedes Chrome

Stern Auto (Mercedes-Benz & smart) online platform

We hielpen Stern Auto met hun nieuwe website.

 • Case Duxxie (Medux)

  Case Duxxie (Medux)

  Diretto heeft aan de basis gestaan van Duxxie.nl, een online platform om alle zorghulpmiddelen op 1 plaats te kunnen bestellen.

  In de rol van Product Owner a.i. heeft Patrick met een team van 8 man gewerkt aan de bouw en lancering van de 'Booking.com" van de zorghulpmiddelen markt.

 • Case Autoriteit Financiële Markten (AFM)

  Case Autoriteit Financiële Markten (AFM)

  Diretto heeft als externe consultant en pitchbegeleider succesvol de aanbesteding van de AFM gewonnen voor Modern Media (CIG)

  Het betreft het beheer en doorontwikkeling van al hun websites voor de duur van 4 jaar Bekijk de website.

 • Case Website Tante Truus Pannenkoeken

  Case Website Tante Truus Pannenkoeken

  Diretto heeft de nieuwe -volledig responsive- website van Tante Truus Pannenkoeken in Houten ontworpen en ingericht. De website is gemaakt met het CMS Wordpress.

  Tante Truus Pannenkoeken restaurant start in voorjaar 2016 het eerste pannekoekenrestaurant van Houten.

 • Case Stern Auto (Mercedes-Benz & smart)

  Case Stern Auto (Mercedes-Benz & smart)

  Diretto heeft als externe consultant en project manager voor Modern Media de nieuwe -volledig responsive- website van de Stern Auto Mercedes-Benz & smart - vestigingen uitgevoerd.

  Stern Auto (11 vestigingen) is onderdeel van Stern; de grootste automobielen dealer holding van Nederland met 90 vestigingen en 23 automerken.

 • Case Duurzame Inzetbaarheid (Ministerie SZW)

  Case Duurzame Inzetbaarheid (Ministerie SZW)

  Diretto heeft als externe consultant en pitchbegeleider voor Modern Media meegewerkt aan de nieuwe responsive website van Duurzame Inzetbaarheid

  Op weg naar duurzame inzetbaarheid is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Bekijk de website.

 • Case Website Ons Water (Ministerie I&M)

  Case Website Ons Water (Ministerie I&M)

  Wij hielpen Modern Media op het gebied van pitchbegeleiding en online consultancy voor Ons Water: een responsive web platform op het CMS Sitecore.

  We werken soms voor grote projecten samen in de samenstelling CGI, Modern Media en Diretto. Een prima samenwerking.

 • Case internationale B2C webshop

  Case internationale B2C webshop

  Wij adviseerden en bouwden een B2C webshop voor Valvoline Europe. Valvoline werkt van oudsher met een traditioneel distributiekanaal in 33 landen in Europa.

  Er is gekozen om een pilot te starten met directe verkoop aan consumenten. Deze eerste webshop is gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk en bij succes zullen er snel andere landen volgen.

 • Case Websites Vireo Auto, Jager Auto en Stern Exclusief

  Case Websites Vireo Auto, Jager Auto en Stern Exclusief

  Diretto heeft als externe consultant en project manager voor Modern Media de nieuwe -volledig responsive- websites van het Stern 4-cluster uitgevoerd.

  Stern is de grootste automobielen dealer holding van Nederland met 90 vestigingen en 23 automerken.

 • Case Website Svala Auto (Volvo)

  Case Website Svala Auto (Volvo)

  Diretto heeft als externe consultant en project manager voor Modern Media de nieuwe -volledig responsive- website van de Svala vestigingen uitgevoerd.

  Svala Auto is onderdeel van Stern; de grootste automobielen dealer holding van Nederland met 90 vestigingen en 23 automerken.

 • Case Websites Stern Groep

  Case Websites Stern Groep

  Diretto heeft als externe pitchbegeleider, consultant en project manager voor Modern Media de geheel vernieuwde websites op het CMS Clixmaster Studio van A-tot-Z begeleid.

  Stern is de grootste automobielen dealer holding van Nederland met 90 vestigingen en 23 automerken.

 • Case iManage

  Case iManage

  Diretto doet het product management van iManage. Een gezamenlijk software product van Pivoton en Modern Media.

  iManage, het Self Service Portaal voor flexwerker, inlener en intercedent is de totale weboplossing voor de flexmarkt en biedt door het ondersteunen van de primaire bedrijfsprocessen meer efficiency aan de uitzendorganisatie. Het bundelt administratieve en commerciële processen en functionaliteiten in één web-based oplossing.

 • Case Ashland International Facebook app

  Case Ashland International Facebook app

  Ashland International heeft met het merk Valvoline tientallen Facebook landenpagina's. Om 'kruisbestuiving' tussen de landen mogelijk te maken hebben wij een Valvoline Facebook International app gemaakt.

  De tabs en pagina's binnen die app zijn door Ashland International zelfstandig via het Clixmaster Studio CMS te beheren.

 • Case Facebook campagnes

  Case Facebook campagnes

  Wij helpen Valvoline op online marketing-vlak. Bijvoorbeeld bij de inkoop en exploitatie van Facebook media / advertenties.

  Maar ook bouwen we Facebook apps. Zo bouwden we voor Ashland International (moedermaatschappij van Valvoline) een 'Valvoline around the globe'-app waarin alle landen Facebook pagina's te vinden en te liken zijn.

 • Case Ashland International Websites

  Case Ashland International Websites

  Ashland International/Valvoline heeft hun nieuwe corporate website ontwikkeld in het Enterprise Content Management platform Vignette van OpenText. Voor de internationale uitrol van meer dan 100 websites is Diretto geselecteerd als business partner. Diretto is getraind en gecertificeerd voor Vignette en werkt sinds juli 2013 samen met het Ashland International/Valvoline-team aan een succesvolle uitrol.

 • Case Woonaccent makelaars

  Case Woonaccent makelaars

  Wij adviseerden Woonaccent Makelaars (Gorinchem) met betrekking tot woningaanbod brochures die per persoon geautomatiseerd geproduceerd worden met exact het aanbod dat aansluit bij de wensen van de klant. Het advies is omnichannel: online en offline kanalen die naadloos op elkaar aansluiten om de klant een wow experience geven.