Diretto_omnichannel_communication_kinderen_cupcakes_1680_164.jpg

Website aanbestedingen

Maar weinig internetbureaus zijn succesvol bij website aanbestedingen. Diretto is er wel succesvol in en helpt internetbureaus ze winnend af te sluiten. Diretto helpt no-cure-no-pay en heeft een 80%-score.

Werkt u niet alleen voor het bedrijfsleven, maar ook voor de publieke sector? Dan heeft u te maken met aanbestedingen; de formele offerteprocedure om een overheidsopdracht te verkrijgen (voor projecten boven de EUR 200.000).

Aanbestedingen doen is een vak apart. Er zijn vaak lastig te doorgronden procedures die afleiden van de daadwerkelijke inhoud, terwijl dát juist uw expertise is. Er zijn strenge procedurele regels, vele eisen en wensen en vaak moet je tientallen dikke documenten lezen. Vaak duren de procedures lang en moet je er veel tijd in stoppen. Terwijl je nooit weet hoeveel partijen er in gaan schrijven en hoe groot je kans dus is.

Voor veel bedrijven is het inschrijven op een aanbesteding bepaald geen dagelijks werk. Daardoor krijgen ze er geen routine in en is het elke keer een zware bevalling met een lage scoringskans. Diretto helpt (met haar 10 jaar bureau ervaring in de binnenzak) internetbureaus bij het succesvol inschrijven op Europese Aanbestedingen en bij het maken van winnende offertes en aanbiedingen.

Diretto is altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het terrein van aanbestedingen. Wij stellen van de juiste vragen over het bestek en de voorwaarden. Daardoor kunnen wij u helpen om bijvoorbeeld onredelijke eisen van tafel te krijgen. En wij schrijven uw offerte mee om hem echt onderscheidend te maken.

Als Diretto voor een internetbureau gaat deelnemen, dan worden de afspraken vooraf op papier vastgelegd en zijn er geen kosten verbonden aan de dienstverlening.

Uiteraard kwalificeert Diretto van tevoren wel zeer zorgvuldig de aanbesteding en het bureau dat in wil schrijven.
Diretto_aanbestedingen_2