Diretto_omnichannel_communication_kinderen_cupcakes_1680_164.jpg

Web development & mobile

Je website, intranet of e-commerce portal is een wezenlijk onderdeel van je online presence. We ontwerpen en bouwen de beste online ervaringen. Wij geloven niet in maatwerkimplementaties.

Wij geloven in het slim implementeren van CMS-systemen, e-mailsystemen en customer engagement systemen. Elke keer het wiel zelf opnieuw uitvinden is zinloos. Dat budget kun je nutttiger besteden vinden wij.

Uiteraard wil je ook mobiel een presence hebben. Maar de tijd van experimenteren is voorbij. Welke waarde voegt mobiel voor jouw business toe? En hoe maak je vervolgens de keuze tussen een mobiele website, een native app of iets ertussenin als een hybride app? Voor welke platforms kies je dan?

Wij helpen je graag met de mobiele strategie die integraal onderdeel is van je omnichannel strategie. Vervolgens bouwen we jouw app of mobiele website. Het liefst geintegreerd in een marketing- en communicatieplatform, zodat alle kanalen en middelen met elkaar verbonden blijven. Zo blijft de klantervaring consistent.
Web development & mobile